slug.com slug.com
1 0

KORANKRISEN OCH BRISTEN PÅ FÖRSVARSVILJA

Jag hävdar att korankrisen inte kan förstås ur ett rationellt perspektiv då både det svenska etablissemanget och islamisterna är motiverade av sin ideologi respektive religion. Båda är internaliserade trossystem.

Feministerna, vänstern, hbtq-rörelsen och sex & drugs & rock & roll ungdomar, de borgerliga, politiker, debattörer och media VET att islam INTE är kompatibelt med deras livsstilar, värdegrunder och världsåskådningar! De vet, men många förnekar det uppenbara. Samma personer som hävdar att islam är förenlig med demokrati, “allas lika värde” och att islam är “fredens religion” varje gång ett jihadistdåd inträffar i Väst hedrar de döda med blommor och ljus som om de dött i en olycka eller naturkatastrof utan att visa någon vrede! Några dagar senare hävdar media att det stora problemet med det nyss inträffade terrorattentatet är att muslimer riskerar att drabbas av arga blickar på stan och ökad islamofobi. Jihadister påstås vara en liten procent extremister trots att det inträffat 43 000+ attentat sedan 11 september 2001.
[thereligionofpeace (dot) com]

ISLAMS FÖRSVARARE OCH FÖRVILLARE

Islams försvarare och förvillare har under åren använt en hel arsenal med förminskanden, relativiseringar, halsbrytande analogier, whataboutism och dimridåer när det gäller orsaker till terrorism i islams namn och vad som koranen egentligen säger. Här kommer ett litet urval för att friska upp minnet. De flesta västerländska apologeterna för islam uppfattar sig inte som förespråkare av islam utan som försvarare av islam och muslimer mot vad de ser som islamofobi och rasism. Alltså att muslimer är offer och att de enbart försvarar offren.

Jihad En Inre Kamp
Många kommer säkert ihåg att i samband med terrordåden i London 7/7, Madrid 11/3, etc. att många debattörer menade att jihad enbart betydde en inre kamp för att bli en bättre människa, vilket påstods betyda att militant jihadism inte hade något stöd i de muslimska heliga skrifterna.

72 Russin
En annan populär dimridå var påståendet att den muslim som stupade i jihad (den inre kampen) skulle få 72 houris i himlen som belöning, men att houris betyder russin inte mörkögda jungfrur.

Sann Islam Kontra Extremism
Sann Islam är som Sann Socialism; alla har hört talas om den och hur bra den är, men ingen kan säga var den är eller har funnits. När homosexuella hängs offentligt i lyftkranar, äktenskapsbrytare stenas och huvuden huggas av med svärd i Iran eller Saudi, säger många att det finns olika tolkningar av islam men att:

● Saudi, Iran, Afghanistan, Pakistan, Aceh-provinsen i Indonesien, Jemen, etc. har inte förstått Sann Islam
● IS, Boko Haram, al Shabab, al-Qaida och bröderna från “orten” har inte heller förstått Sann Islam
● Sunni och Shia är överens om att den andre och Ahmadiyya inte förstår Sann Islam
● Islamofober, rasister och högerextremister har verkligen inte heller förstått Sann Islam
● Endast vänstern och de politiskt korrekta förstår att nästan alla världens säg 1,8 miljarder muslimer har vuxit upp och levt där Sann Islam tillämpas

Några Få Extremister

Ingen av dessa västerländska apologeter uttrycker någon som helst misstänksamhet mot en religion som skapar så många våldsbenägna extremister; islam får knappt någon kritik alls. Tvärtom, när någon dristar sig till att kritisera islam så blir denne direkt stämplad som rasist och islamofob, trots att apologeterna enligt ovan vet att islam INTE är kompatibelt med deras deras livsstilar, värdegrunder och världsåskådningar samt att de vet att Sann Islam inte finns!

Vänstern brukar predika om att vi måste se till de bakomliggande orsakerna till exempelvis kriminalitet. Vad kan då vara en trolig root cause till islamism, jihadism och terrorism i islams namn? Ulf Kristersson, Richard Jomshof, SD eller islam? Igen, apologeterna påstår att jihadisterna utgör en liten procent extremister trots att det inträffat 43 000+ attentat sedan 11 september 2001 och trots att attitydundersökningar när det gäller Sharia visar att det är en högst betydande del av muslimerna som är positiva till Sharia både i Väst och i MENA och att den ska stå över all annan lagstiftning.

DET HANDLAR OM MAKT OCH UNDERKASTELSE

Det är när någon offentligt visar att denne inte underkastar sig islam, och dess hädelseförbud, genom att exempelvis bränna en kopia av koranen eller rita en teckning av muslimernas profet som hatet och vreden kommer i full dager. Något som vi såg vid korankravallerna Påsken 2022. Det besinningslösa hatet och vreden från hundratals deltagare på varje utannonserat demonstrationsställe riktades dock i första hand mot polisen då Rasmus Paludan inte ens var närvarande på ett flertal ställen. Bakom sådan vrede finns ett djupt hat mot hädare och samhället. Det är ifrågasättandet av islam och därigenom muslimernas och islams makt som är den ömma punkten, inte kopiorna av koranen i sig.

Originalet är i säkert förvar eftersom muslimerna tror att koranen finns bevarad i himlen i en bok som heter al-Lawh al-Mahfuz, vilket betyder "Bevarad Tavla". Detta är den ursprungliga, oskapade formen av Koranen.

De 57 länderna inom OIC samt Hizbollah, al-Qaida, al-Shabaab och IS plus ett antal muslimer i Sverige gör nu sitt bästa för att få Sverige på knä, men den muslimska världen kommer inte nöja sig med ett förbud mot koranbränning. Eftersom det egentligen handlar om hädelse genom skändning så finns närmast oändligt många sätt att, i de troendes ögon, skända en koran; exempelvis genom att riva den på rivjärn, köra den i en dokumentförstörare, blöta ned den med olika vätskor, trampa på den etc. så räcker inte ett eldningsförbud. Om hädelseförbud införs så kommer kraven istället att ständigt öka.

URSÄKTER OCH SKULDFÖRSKJUTNING

Om man vill men inte vågar kritisera islam så behöver man inte argumentera i media och på sociala enligt följande mönster. Då kan man bara vara tyst och knyta näven i byxfickan. Men det är inte så debatten ser ut. Istället anförs med stort engagemang att:

● Islam är fredens religion
● Det är bara en liten procent av muslimerna som är extremister
● Det är koranbränningarna som är problemet, inte de våldsamma reaktionerna
● Det är Jomshof och SD som är problemet.
● Det är hatet mot muslimer och islam som är det verkliga problemet
● Vikingarna var också krigsherrar som tog slavar
● Kristna brände koraner i Spanien 1499 och landsförvisade sedan judarna
● Nazisterna anordnade bokbål på 30-talet och genomförde sedan Förintelsen
● Om vi bara ändrar på ordningslagen så ordnar det sig

Väldigt många förklarar konflikten mellan islam & muslimer och Sverige & svenska värderingar med svensk rasism, islamofobi och muslimhat; det är koranbrännarna, Richard Jomshof och Sverigedemokraterna det är fel på. Det är definitivt inte fel på islam säger de som vet att deras livsstilar, värdegrunder och världsåskådningar är oförenliga med islam. De vet också att principen om “allas lika värde” inte är del av islams värdegrund då den muslimska kvinnan har halva mannens värde och homosexuella hängs i lyftkranar. Det verkar paradoxalt motsägelsefullt, men vi ska se att det är inte så. Samtidigt förstår de flesta också att situationen kommer att bli värre och värre med fortsatt massinvandring av främst muslimer. Ju större andel muslimer, desto större krav på anpassning till islam. Vilket gör det hela än mer enigmatiskt.

De anförda förklaringarna till vår bristande försvarsvilja av vår yttrande- och demonstrationsfrihet att kritisera och håna religioner och ideologier, varierar från att vi är fredsskadade till feghet och att väldigt många är okunniga om vad islam egentligen innebär. Men feghet förutsätter ju en försvarsvilja kombinerad med bristande mod.
789004

Jag hävdar att viljan saknas, därför att de flesta svenskar sitter fast i de antivita och antivästliga dogmerna i vårt sekulära trossystem som säger att: strävan att bevara Sverige nordiskt och kulturellt kristet är liktydigt med att åkalla Hitler-Satan och 30-talet! Hitler-Satan är den sekulära varianten av Djävulen. Därför är det också strängt TABUBELAGT att argumentera för att stoppa massinvandringen av människor med ett med den västerländska demokratin inkompatibelt religiöst trossystem. Det strider också mot dogmerna om “allas lika värde”, främlingsfientlighet och rasism!

En mycket stor del av svenska folket inklusive etablissemanget har redan som barn internaliserat att det är tabubelagt att utvärdera, jämföra och kritisera de svaga, skyddade offergrupper och den andre och deras kulturer och religioner vilket blir övertydligt vid angrepp från den muslimska världen. Det internaliserade tabut mot utvärdering av den andres kultur och religion gör svensken mentalt försvarslös gentemot den andre.

Sveriges debattörer och politiker ställs därför inför det omedvetna dilemmat att rationalisera fortsatt massinvandring av muslimer eftersom deras sekulära tro förbjuder dem att “åkalla” Hitler-Satan genom att utvärdera, jämföra och kritisera islam.
I valet mellan fortsatt islamisering och att bevara Sverige nordiskt genom att stå upp för västerländsk demokrati mot islam och de islamistiska krafter som hotar Sverige med terrorattentat så väljer många debattörer och politiker att enligt sin antivästliga sekulära tro att rationalisera konflikten till att stå mellan “fredens religion” & offergruppen muslimer och Hitler-Satan, istället för mellan den inkompatibla religionen islam och västerländsk demokrati. De väljer därför omedvetet att försvara “fredens religion” genom att förbanna kättarna inom SD utan att först kritisera de 57 länder inom OIC som fördömer Sverige och de organisationer som hotar oss med terrorattentat. Människan är inte universellt rationell, hon kan inte bli klokare än kärnan i sitt djupt internaliserade trossystem. Det är därför som akademiker med riktigt högt IQ kan verka rent ut sagt korkade.

Diskussionen om koranbränningar kontra yttrandefrihet är således inte rationell utan förs utifrån de antivita och antivästliga dogmer som de allra flesta svenskar har internaliserat djupt redan i skolan. De vuxna som fortfarande sitter ordentligt fast i detta sekulära trossystem som kallas antivitism ser islam och muslimer som “fiendens fiende är min vän” i kampen mot Hitler-Satan. Eftersom kommunism och islam aldrig har blivit demoniserade i Sverige så är dessas brott mot mänskligheten bara statistik utan känslomässig förankring, samtidigt som att bevara Sverige nordiskt är demoniserat som åkallan av ondskan själv d.v.s. Hitler-Satan.

De vita antivita är alltså mentalt allierade med islam och muslimer i kampen mot ärkefienden den rasistiska Hitler-Satan. Eftersom allt som innebär att bevara Sverige nordiskt och sekulärt är stämplat som främlingsfientligt, islamofobt, rasistiskt och fascistiskt, d.v.s. åkallan av Hitler-Satan så är de debattörer och politiker som sitter fast i antivitismens dogmer mentalt kastrerade när det gäller att försvara Sverige och övriga västländer och den västerländska civilisationen gentemot islam.

När det gäller Ukraina så är däremot enigheten och viljan stor om att kämpa mot kärnvapenmakten Ryssland till den sista ukrainaren. USA och Sverige lovar att stödja Ukraina så länge det krävs. Men när det gäller de 57 muslimska länderna inom OIC och Muslimska Brödraskapet som fördömer Sverige så finns bara kryperi. Al-Qaida förklarar krig mot Sverige och vänstern & liberalerna förklarar istället “krig” mot Jomshof och SD. De gör sitt bästa för att hävda att vara de senares fel om Sverige kommer att drabbas av terrorattentat.

pwrmos 5 Aug 24
Share
You must be a member of this group before commenting. Join Group

Be part of the movement!

Welcome to the community for those who value free speech, evidence and civil discourse.

Create your free account

1 comment

Feel free to reply to any comment by clicking the "Reply" button.

0

Remove kebab!

sqeptiq Level 10 Aug 24, 2023

Recent Visitors 2

Photos 11,798 More

Posted by JohnHoukAI Dystopia Moving from Sci-Fi to a WEF NWO: A Look at Stop World Control Documentary, ‘THE END OF HUMANITY - As Planned By The Global Leaders’ SUMMARY: An intro by Patricia Harrity followed ...

Posted by JohnHoukGlobalist Tyranny Videos Batch – Part TWO SUMMARY: The video list I’m sharing leans more toward Globalist Tyranny (which includes the American traitors – the Dem-Marxists) in this batch.

Posted by JohnHoukGlobalist Tyranny Videos Batch – Part ONE SUMMARY: I’ve spent the last few days looking at saved videos largely from Telegram Social Media.

Posted by JohnHoukWATCH OUT FOR AN AI TYRANNY & NSA Spying SUMMARY: I’ve witnessed too many dark-side leaps and bounds to give credence to AI-Tyranny naysayers.

Posted by Sensrhim4hizvewzCohencidence or PLANNED???

Posted by Sensrhim4hizvewz Hopefully, everyone catches it and everyone gets better

Posted by JohnHoukFBI Investigates Baltimore Bridge Collapse! Suggests NOT an Accident! SUMMARY: On 3/27/24 I shared a Lara Logan Tweet on her opinion of what caused the Francis Scott Key Bridge near Baltimore ship ...

Posted by JohnHoukPolitical Tyranny – Part Two Videos Showing the Political Tyranny of Factionalism & Globalist Entanglements SUMMARY: IN Part 1 I used President Washington’s 1796 Farewell Address as a ...

Posted by JohnHoukPolitical Tyranny – Part One President Washington Warned of the Insidious Outcome of Political Factions & Foreign Entanglements SUMMARY: George Washington – RIGHTLY SO – is called the Father...

Posted by JohnHoukFuellmich Political Persecution Encapsulates Globalist Lawfare SUMMARY: A few thoughts on Deep State Political Persecution of Trump & Supports.

Posted by JohnHoukLooking at Birx Not Fauci Managed Medical Tyranny Includes Personal Observations on Legit President Trump SUMMARY: Looking at a VNN examination of the short Documentary: “It Wasn't Fauci: How ...

Posted by FocusOn1Uh oh, i hate to say this, but israel was formed in 1948, 100 years after karl marx wrote his book. Was it formed as a atheist communist country?

Posted by MosheBenIssacWith woke fat ass acceptance, only applies to women (fat bitches). What used to be funny is now illegal. The video won a Grammy Award for Best Concept Music Video in 1988 [youtu.be]

Posted by JohnHoukRemember WHY You Are Resisting the Coup Summary: Well… It’s series of videos time again.

Posted by JohnHoukA Call for Intercession Over WHO Power Grab Treaty SUMMARY: A call for prayer on America’s leaders related to the National Sovereignty terminating Pandemic (better known as Plandemic) Treaty.

Posted by MosheBenIssacDisney COLLAPSES Billions Lost In MINUTES After Shareholders Troll Company Sticking With WOKE! [youtu.be]

  • Top tags#video #youtube #world #government #media #biden #democrats #USA #truth #children #Police #society #god #money #reason #Canada #rights #freedom #culture #China #hope #racist #death #vote #politics #communist #evil #socialist #Socialism #TheTruth #justice #kids #democrat #crime #evidence #conservative #hell #nation #laws #federal #liberal #community #military #racism #climate #violence #book #politicians #joebiden #fear ...

    Members 9,403Top

    Moderators