slug.com slug.com
0 0

UDHR OCH ‘ALLA MÄNNISKORS LIKA VÄRDE’

Många frågar sig vad denna svenska dogm betyder då den är uppenbart orimlig. Alla människor kan inte ha samma värde som folkmördarna Mao Zedong, Josef Stalin och Adolf Hitler. Dogmen om “alla människors lika värde” (AMLV) låter bra och är svår att säga emot, speciellt för barn, om man inte tänkt igenom vad dogmen egentligen betyder. Eftersom den är orimlig så är det lätt att inse att den används i manipulativt syfte.

De som INTE låter sig tryckas ned mentalt m.h.a. dogmen om "alla människors lika värde" ses som moraliskt förkastliga rasister och fascister! Och det är väl ingen som tror att de som anklagar andra för att vara brunråttor med en unken människosyn tycker att de själva har lika värde som "rasister", våldtäktsmän och folkmördare? Självklart så ser de som ser ner på “rasister” sig själva som moraliskt överlägsna, inte bara “rasister” utan också våldtäktsmän och folkmördare. Att se ned på andra är ett enkelt men effektivt sätt att själv stiga i moralisk förträfflighet och grad.

Men när man pressar dessa så utmynnar det ofta i att de falskeligen hävdar att alla har samma människovärde inklusive de själva, “rasister”, Mao, Stalin och Hitler. Trots att de är övertygade om att Hitler var ondskan själv! Men alla människor har inte ens samma värde inför Gud på den yttersta dagen varken inom kristendomen eller islam. Denna vägran att diskriminera genom att värdera människor olika är en vägran att diskriminera mot massinvandring av inkompatibla, samhällsfarliga och civilisationshotande krafter.

En del säger att dogmen är en felöversättning av dignity (värdighet) till värde, men om det vore så enkelt så skulle det väl finnas en vilja att rätta till misstaget? Men, det är inget misstag, det är ett förvanskat dekret med FN-sigill för att ingen ska kunna ställa några som helst krav på de nya svenskarnas värderingar, karaktär, hälsa och utbildning. Alla duger: vuxna analfabeter, arbetsoförmögna, missbrukare, hedersförtryckare, islamister, tjuvar, våldtäktsmän, mördare, krigsförbrytare och jihadister. Talande nothing så spelar det ingen roll om invandrarna tror på dogmen om “alla människors lika värde” (AMLV). De kan t.o.m. förakta “otrogna hundar och hyndor”. Den antirasistiska vänstern välkomnar dock INTE Uncle Toms och rasförrädare.

Vänstern och de politiskt korrekta eller de självutnämnda Goda™ är antivita och antivästliga och tillåter inga jämförelser mellan vita och ickevita som utfaller till de vitas eller västs fördel, speciellt inte till vita män. Det är tabubelagt att utvärdera, jämföra och kritisera beteenden och prestationer hos de svaga, offergrupper och den andre och deras kulturer och religioner. De som gör sådana jämförelser utmålas som rasister, fascister, islamofober & nazister för att de inte tror på "alla människors lika värde". En av de få situationerna som Sverige självklart anses vara bättre och humanare är när utvisningar ska ske, då beskrivs tredje världen som livsfarlig och ondskefull. Men att det skulle vara svenskars och nordbors förtjänst att Sverige är bättre att leva i förnekas ihärdigt, inte bara av vänstern utan också av Fredrik Reinfeldt som sade att: "Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."

VAD SÄGER FN?

“De mänskliga rättigheterna reglerar förhållandet mellan statsmakten och enskilda människor. De utgör en begränsning av statens makt över individen och slår samtidigt fast vissa skyldigheter för staten gentemot individen.”
[...]
“De mänskliga rättigheterna gäller för alla. De slår fast att alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De mänskliga rättigheterna är universella. De gäller över hela världen, oavsett land, kultur eller specifik situation.”
Svenska FN-förbundet

"Article I
All human beings are born free and equal in dignity and rights. They are
endowed with reason and conscience and should act towards one another in a spirit of brotherhood."
Universal Declaration of Human Rights (UDHR)
.

Det betyder alltså att alla människor FÖDS fria (ej som slavar) med lika VÄRDIGHET (dignity) (ej som exempelvis kastlösa, oberörbara eller undermänniskor) och med lika rättigheter inför den STAT de tillhör. Inför staten föds ingen som exempelvis kastlös, även om personen betraktas som kastlös inom KULTUREN. Medlemmarna av Brāhmaṇa, Kṣhatriya, Vaishya, Shūdra och Daliter har alla samma värdighet inför den indiska STATEN.

Människor FÖDS alltså FRIA med lika VÄRDIGHET inför STATEN. Det betyder INTE att en vuxen massmördare har rätt till FRIHET eller att STATEN "anser" att kriminella har lika VÄRDE som laglydiga medborgare. UDHR utgör inget hinder för att vuxna kriminella kan förlora sin FRIHET men att de samtidigt ska behandlas VÄRDIGT.

Deklarationen om universella mänskliga rättigheter är inte mer universell än att de 57 muslimska länderna inom OIC som inte skrivit på UDHR utan istället antagit Kairodeklarationen då de anser att UDHR strider mot Sharia.

DE POLITISKT KORREKTAS TOLKNING

De politiskt korrekta eller med ett bättre namn, de antivita av alla färger, även vit, tolkar och behandlar dogmen om "alla människors lika värde" som ett sakrosankt påbud från FN😕 heliga stol i New York. (Trots att originaltexten inte nämner ordet värde)

De som inte oförbehållsamt bekänner sig till denna heliga trossats betraktas intuitivt av de antivita som rasist-nazist-fascister utan människovärde! Tesen används alltså som en moralisk härskarteknik för att begränsa åsiktskorridoren och tysta meningsmotståndare framförallt när det gäller massinvandringen från länder utanför Europa.

Enligt många av de antivitas tolkning av tesen om "alla människors lika värde" så innebär den:

● Att alla människor i hela världen har rätt att efter eget huvud bosätta sig i Sverige och resten av västvärlden
● Att USA inte har rätt att bygga en mur mot Mexiko
● Att alla "flyktingar" har rätt att få permanent uppehållstillstånd i Sverige trots att man ska söka asyl i närmast säkra land plus Dublinförordningen om närmaste land inom EU
● Att alla ekonomiska migranter är att betrakta som "flyktingar"
● Att alla “flyktingar” som påstår sig vara barn, är barn även om de ser vuxna ut och har slängt sina papper
● Att alla migranter har rätt att leva på bidrag hur länge som helst även livet ut
● Att inga som helst krav kan ställas på migranter, t.ex. att lära sig svenska eller att ta av slöjan för att underlätta inträdet på arbetsmarknaden
● Att vita sydafrikaner inte kan vara flyktingar
● Att ickevita fritt får bryta mot tesen om "alla människors lika värde", de har enligt de antivita rätt att se ned på “otrogna hundar”, hata homosexuella och judar och kalla svenska tjejer för svennehoror och svenska killar för svennejävlar.
● Etcetera

Många av de antivita gör också undantag för tesen om "alla människors lika värde" för dom som de anser vara:

● Islamofober
● Brunråttor
● Rasister
● Fascister
● Nazister
● Etcetera

Ovanstående är nämligen helt värdelösa och moraliskt förkastliga som människor i till skillnad från utomeuropeiska vuxenanalfabeter, arbetsoförmögna, missbrukare, hedersförtryckare, islamister, tjuvar, våldtäktsmän, krigsförbrytare och jihadister enligt de självrättfärdigt goda antivita! Vid den stora flyktingvågen 2015 så påstods de vara läkare, ingenjörer och ekonomer.

Dogmen om "alla människors lika värde" tillämpas på så sätt att de som kritiserar den utomeuropeiska massinvandringen ses som förnekare av dogmen vilket tas till bevis på att förnekaren är islamofob rasist-nazist-fascist! Det skänker de antivita brukarna en känsla av godhet och moralisk överlägsenhet.

URSÄKTER OCH SKULDFÖRSKJUTNING

Kärnan i antivitismen är byggd kring “universella värden” som dogmen om AMLV vilka tillämpas selektivt där de “förtryckta” inte får utvärderas, jämföras och kritiseras istället tilldelas “förtryckaren” allt ansvar även för vad de “förtryckta” gör.

Skolbarnen får lära sig att internalisera i sina kärnvärden att alltid ursäkta och skuldförskjuta ickevitas och andra “offergruppers” misslyckanden genom att SKYLLA på socioekonomiska faktorer, klyftor, fattigdom, diskriminering, rasism, systemisk rasism, utanförskap, kvinnohat, homofobi, transfobi, främlingsfientlighet, islamofobi, utsatta områden, getton, friskolor, dåliga skolor, obehöriga lärare, föräldrarnas låga utbildningsnivå, brist på ungdomsgårdar, marknadskrafter, arbetslöshet, för låga ingångslöner, brist på bostäder till rimliga priser, trångboddhet, polisen, domstolarnas bias, vita män, populister, högerpopulister, högerextremister, fascister, nazister, samhället och bristande resurser.

Korankriserna 2022-2023 med tillhörande upplopp är tydliga exempel på hur de antivita rationaliserar verkligheten, de är mentalt oförmögna att hålla våldsverkarna och de som hotar Sverige med terrordåd ansvariga. De förskjuter istället ansvaret och skulden från de “förtryckta” våldsverkarna och terroristerna till “förtryckarna” koranbrännarna, Richard Jomshof och Sverigedemokraterna.

pwrmos 5 Sep 6
Share
You must be a member of this group before commenting. Join Group

Be part of the movement!

Welcome to the community for those who value free speech, evidence and civil discourse.

Create your free account

Recent Visitors 2

Photos 11,799 More

Posted by JohnHoukAntisemitism Idiocy Summary: I have not seen the coverage of college campus protests supporting the Hamas butchers as Israel has entered Gaza to punish pseudo-Palestinians for the 10/7/23 genocide ...

Posted by JohnHoukAI Dystopia Moving from Sci-Fi to a WEF NWO: A Look at Stop World Control Documentary, ‘THE END OF HUMANITY - As Planned By The Global Leaders’ SUMMARY: An intro by Patricia Harrity followed ...

Posted by JohnHoukGlobalist Tyranny Videos Batch – Part TWO SUMMARY: The video list I’m sharing leans more toward Globalist Tyranny (which includes the American traitors – the Dem-Marxists) in this batch.

Posted by JohnHoukGlobalist Tyranny Videos Batch – Part ONE SUMMARY: I’ve spent the last few days looking at saved videos largely from Telegram Social Media.

Posted by JohnHoukWATCH OUT FOR AN AI TYRANNY & NSA Spying SUMMARY: I’ve witnessed too many dark-side leaps and bounds to give credence to AI-Tyranny naysayers.

Posted by Sensrhim4hizvewzCohencidence or PLANNED???

Posted by Sensrhim4hizvewz Hopefully, everyone catches it and everyone gets better

Posted by JohnHoukFBI Investigates Baltimore Bridge Collapse! Suggests NOT an Accident! SUMMARY: On 3/27/24 I shared a Lara Logan Tweet on her opinion of what caused the Francis Scott Key Bridge near Baltimore ship ...

Posted by JohnHoukPolitical Tyranny – Part Two Videos Showing the Political Tyranny of Factionalism & Globalist Entanglements SUMMARY: IN Part 1 I used President Washington’s 1796 Farewell Address as a ...

Posted by JohnHoukPolitical Tyranny – Part One President Washington Warned of the Insidious Outcome of Political Factions & Foreign Entanglements SUMMARY: George Washington – RIGHTLY SO – is called the Father...

Posted by JohnHoukFuellmich Political Persecution Encapsulates Globalist Lawfare SUMMARY: A few thoughts on Deep State Political Persecution of Trump & Supports.

Posted by JohnHoukLooking at Birx Not Fauci Managed Medical Tyranny Includes Personal Observations on Legit President Trump SUMMARY: Looking at a VNN examination of the short Documentary: “It Wasn't Fauci: How ...

Posted by FocusOn1Uh oh, i hate to say this, but israel was formed in 1948, 100 years after karl marx wrote his book. Was it formed as a atheist communist country?

Posted by MosheBenIssacWith woke fat ass acceptance, only applies to women (fat bitches). What used to be funny is now illegal. The video won a Grammy Award for Best Concept Music Video in 1988 [youtu.be]

Posted by JohnHoukRemember WHY You Are Resisting the Coup Summary: Well… It’s series of videos time again.

Posted by JohnHoukA Call for Intercession Over WHO Power Grab Treaty SUMMARY: A call for prayer on America’s leaders related to the National Sovereignty terminating Pandemic (better known as Plandemic) Treaty.

  • Top tags#video #youtube #world #government #media #biden #democrats #USA #truth #children #Police #society #god #money #reason #Canada #rights #freedom #culture #China #hope #racist #death #vote #politics #communist #evil #socialist #Socialism #TheTruth #justice #kids #democrat #crime #evidence #conservative #hell #nation #laws #federal #liberal #community #military #racism #climate #violence #book #politicians #joebiden #fear ...

    Members 9,404Top

    Moderators